Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Training ONLINE despre CANCERUL DE COL UTERIN | MEDICARE | 12.12.2022, ORA 16:00

MEDICARE | „Infrastructura Medicală pentru Dezvoltarea Serviciilor Chirurgicale de Excelență în Regiunea Transfrontalieră” | Interreg – IPA CBC România-Serbia

 

❓ Cancerul de col uterin este unul dintre cele mai des întâlnite tipuri de cancer în rândul populației de gen feminin.

⚕️ În cadrul proiectului MEDICARE realizat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, finantat prin programul INTERREG-IPA CBC România-Serbia, s-a efectuat screeningul gratuit în rândul populației generale de sex feminin , având ca obiectiv depistarea precoce a cancerului de col uterin, screening realizat până în data de 15 octombrie 2022. Urmărind pacienții înregistrați în screening, Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara organizează în cadrul proiectului @Medicare – “Medical Infrastructure for the Development of Excellence Surgical Services in the Cross-border Area” RORS-46, conferința online în scopul instruirii populației generale pentru prevenția, combaterea, depistarea timpurie și riscurile cancerului de col uterin.

✔️ În cadrul campaniei ne adresăm publicului din judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti prin susținerea unei conferințe online ce are ca scop informarea, instruirea și educația populației generale de sex feminin având ca subiect cancerul de col uterin. (Se va lua în calcul adresa de reședință din momentul completării formularului de înscriere. De exemplu, persoanele care dețin viză de flotant, vor aplica cu județul înscris pe viza de flotant.)

✔️ În cadrul campaniei de conștientizare și informare, publicul general va putea participa la webinarii gratuite.

⚕️ Alege sa ai grija de tine, sa te informezi si sa te testezi !


Înregistrează-te și tu la acest eveniment AICI*!

*Webinarul LIVE poate fi accesat de maxim 1000 de participanți.

Detalii

Dată:
12/12/2022
Oră:
16:00 - 17:00
Eveniment Categories:
,
Site web:
https://zoom.us/webinar/register/WN_MymYsgGSSUqkQWTyQzDj3A

Organizator

MEDICARE
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Zoom Conference
Vezi site-ul web Loc de desfășurare