Încarc Evenimente
Către cei interesați!!!
Cursul de Patologie cardiovasculară programat astazi la ora 16.00 se amâna , din motive tehnice de difuzare a cursului. Revenim in scurt timp cu noutăți. 
Mulțumim!

MEDICARE | „Infrastructura Medicală pentru Dezvoltarea Serviciilor Chirurgicale de Excelență în Regiunea Transfrontalieră” | Interreg – IPA CBC România-Serbia

❓ Bolile cardiovasculare sunt cunoscute și sub denumirea de PATOLOGIA CARDIOVASCULARĂ sau afecțiuni cardiace. Acestea cuprind o gamă largă de tulburări care vă pot pune viața în pericol în orice moment, de la afecțiuni care implică inima până la cele care implică vasele de sânge.

⚕️ Eliminarea comportamentelor de risc pentru sănătate ar preveni cel puțin 80% din afecțiunile cardiovasculare și ar putea ajuta mulți oameni deja bolnavi.

⚕️ @Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara organizează în cadrul proiectului @Medicare o conferință ONLINE în scopul informării și instruirii populației generale pentru prevenirea, recunoașterea și depistarea patologiilor cardio-vasculare, dar și tratamentul și încetinirea evoluției bolilor din sfera cardio-vasculară. Totodata vom incerca sa instruim populatia unde se pot adresa medicilor specialisti si care este modalitatea de a ajunge la un consult.
✔️ Evenimentul destinat informării participanților în privința bolilor cardiovasculare, este complet GRATUIT și se adresează populației generale din județele Timiș, Caraș-Severin și Mehedinți. (Se va lua în calcul adresa de reședință din momentul completării formularului de înscriere. De exemplu, persoanele care dețin viză de flotant, vor aplica cu județul înscris pe viza de flotant.)

⚕️ Alege să te vezi cu medicul cardiolog periodic și nu uita că afecțiunile cardiovasculare pot fi prevenite!


Înregistrează-te și tu la acest eveniment AICI*!

*Webinarul LIVE poate fi accesat de maxim 1000 de participanți.

Detalii

Dată:
decembrie 13
Oră:
16:00 - 17:00
Eveniment Categories:
,
Site web:
https://zoom.us/webinar/register/WN_aQ4PKVQVThGoc0_nOadoWg

Organizator

MEDICARE
Vezi site-ul web Organizator