LiteraTURA – întâlniri cu scriitorii

– 15 – LiteraTURA – întâlniri cu scriitorii

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara vă invită la o nouă întâlnire LiteraTURA, din cadrul programului acțiuni culturale@UMFT.

În luna noiembrie o avem invitată pe scriitoarea Moni Stănilă.
Dincolo de poemele și proza ei, Moni Stănilă este un miracol al permanentei renașteri. Fiecare nou volum îi reflectă o nouă dimensiune a personalității, o nouă cale de a trăi pasional. De la fotbal la poezie și de la sculptură la proză, de la copilăria la Tomești la cenaclul Republica din Chișinău, drumurile sunt mai puțin sinuoase decât s-ar crede. Așa cum ea spune despre sculpturile din atelierul parizian al lui Brâncuși că stau exact la distanța de care au nevoie ca să poată vorbi între ele, și noi vom sta față în față cu ea, față în față cu noi.

Întâlnirea are loc joi, 9 noiembrie 2023, la ora 17.00, în clădirea Poșta Mare (strada Cicio Pop, nr. 2), etaj II și este moderată de ș.l. dr. Elena-Ligia Jebelean.

Înscrierea prealabilă este recomandabilă și se face prin completarea acestui formular (click aici).

Persoană de contact, coordonator programe culturale, Direcția Activități Extracurriculare – studenți: conf. dr. Daniela Șilindean: silindean.daniela@umft.ro