LiteraTURA – întâlniri cu scriitorii

– 3 – LiteraTURA – întâlniri cu scriitorii

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara vă invită la o nouă întâlnire LiteraTURA, din cadrul programului acțiuni culturale@UMFT.

În luna aprilie îl avem invitat pe poetul Adrian Bodnaru.

Câteva clipe, spre seară, poemele lui Adrian Bodnaru vor răsuna, pe multe voci, în mai multe limbi. Îl vom întreba cine arbitrează meciul dintre preatinerețea pentru Napoli și preabătrânețea pentru Apollinaire, arbitrul ce descântă rimele din POLIversuri sau cel ce fluieră relaxat în UNIVversuri? Pe caiete dictando, cu cifre latine, vom număra zile de apoimâine, vom afla cum, într-o legătură de chei adunate, zornăie laolaltă noi și purtate. Îi vom purta poemele în gând o primăvară-ntreagă și mai multe la rând. Vom asculta poezile și nopți prin Timișorela ieșită la porți. Ludic, cu-aliterații acerbe, a bodnaru și alte verbe.

Întâlnirea are loc luni, 3 aprilie 2023, la ora 18.30, în clădirea Poșta Mare (strada Cicio Pop, nr. 2), etaj I și este moderată de ș.l. dr. Elena-Ligia Jebelean.

Înscrierea prealabilă este recomandabilă și se face prin completarea acestui formular.

Persoană de contact, coordonator programe culturale, Direcția Activități Extracurriculare – studenți: conf. dr. Daniela Șilindean: silindean.daniela@umft.ro