În perioada 21-24 mai 2015 a avut loc în stațiunea Băile Herculane, Adunarea Generală a Asociației Directorilor Generali Administrativi din Universitățile Publice, manifestare la care, având în vedere împlinirea a 70 de ani de la înființare, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara a fost organizator.

Cuvântul de deschidere i-a aparținut domnului Rector al UMFVBT, Prof.Univ.Dr. Marius Raica, care le-a urat bun venit participanților și le-a prezentat viziunea universității noastre legată de necesitatea și importanța unei bune colaborări intre direcțiile administrative și economice ale universităților publice din țara noastră.

La eveniment au participat aproximativ 85 de persoane, directori generali, directori economici, administrativi și directori economici (contabili șefi) din instituțiile de invățământ superior de stat din România, printre care d-na Maria Dornean, Director al Direcției Buget-Finanțe, salarizare și Resurse Umane, d-na Mariana Chivu, Director al Direcției Patrimoniu și Informatizare și dl. Mihai Păunică, Director General al Direcției Buget-Finanțe, Salarizare și Resurse Umane din cadrul Ministerului Educației și Cercetării Științifice.

Subiectele discutate au fost centrate pe legislația din domeniu, au avut loc schimburi de experiență între participanți, evenimentul fiind de un real succes.

 Organizatori din partea UMFVBT:

  • prof.Fiat Filip-Director General Administrativ
  • ec.Mihaela Stepan, Contabil Șef