Stimată Doamnă,
Stimate Domn,

În realizarea preocupărilor constante privind îmbunătățirea programelor de mobilitate studentesti, ANPCDEFP derulează în prezent un proiect amplu destinat cercetării percepțiilor studenților față de programele de mobilitate. O etapă importantă pentru
fundamentarea activităților proiectului amintit se referă la realizarea unor interviuri privind percepția asupra programelor de mobilitate a reprezentanților birourilor de mobilitate de la nivelul universităților din țară și a unor chestionare pe studenti, conform unui eșantion statistic.
ANPCDEFP a desemnat SC ENCORE RESEARCH SRL ca operator economic care va realiza sondajul. Studiul își propune o analiză complexă a principalelor teme legate de mobilitatea internațională, așteptări și tendințe ale studenților față de viitor. Dincolo de obiectivele proiectului, rezultatele și concluziile acestui sondaj de opinie, vor putea orienta mai bine acțiunile pe care diferiții actori din cadrul sistemului programelor de mobilitate le vor realiza în continuare.
Având în vedere obiectivele cercetării sociologice descrise mai sus, ne adresăm dumneavoastră cu rugămintea de a ne oferi suportul în implementarea contractului.
Din partea prestatorului SC Encore Research SRL, persoană de contact este doamna Alina Bîrsan, coordonator cercetare (Tel:0742.054.052; E-mail: alina@encore-research.ro).
Persoana de contact din partea ANPCDEFP pentru această activitate este dl. Adrian Georgescu.

Cu mulțumiri,
Alina Bîrsan
Coordonator Proiect
SC ENCORE RESEARCH SRL

 

Link-ul pentru participanti – beneficiari de burse Erasmus din anii anteriori

Studenti participanti ERASMUS+

Link-ul pentru studenti care nu au participat pana acum in mobilitati internatonale:

Studenti non-participanti