Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ” Victor Babeș” Timișoara, impreună cu departamentul de marketing al Universității si ligile de studenți , au organizat o activitate de promovare a Universității pentru mediul preuniversitar.

Materialul de promovare conține informații despre oferta educațională a Universității și este de interes pentru elevii din anii terminali de liceu care doresc să urmeze o carieră medicală, dar și pentru  cei care sunt indeciși în ce privește cariera lor. Acest material este distribuit către  liceele partenere UMFT și pe pagina de Facebook a Centrului de Consiliere de Consiliere și Orientare în Carieră.

 De cele mai multe ori elevii se întreabă daca o cariera medicală este potrivită pentru ei, dacă au aptitudinile necesare unei astfel de cariere. Biroul de Consiliere și Orientare în Carieră este deschis elevilor care doresc să-și cunoscă aptitudinile și să primească informații complete despre oferta educațională a Universitații noastre.

Așteptăm cu drag solicitările lor la adresa de E-mail consiliere.studenti@umft.ro și le dorim succes pe mai departe!