!!! Data limită de cazare în căminele UMFVBT este 18.07.2024.

CĂMINUL 1-2 RĂMÂNE DESCHIS PE PERIOADA VACANŢEI DE VARĂ, LOCURILE DISPONIBILE VOR FI ÎNCHIRIATE ASTFEL:

  • Pentru candidaţii la admitere împreună cu însoţitori, tariful de 50 lei/zi/loc. Acest tarif include toate utilităţile.
  • Pentru studenţii care efectuează practica de vară în Timişoara (cu adeverinţă care atestă efectuarea practicii în Timişoara şi perioada corespunzătoare de 15/20 zile lucrătoare), tariful va fi cel din timpul anului universitar, la care se adaugă energia electrică la tarifele corespunzătoare pieţei.
  • Pentru studenţii anului V Farmacie, tariful va fi acelaşi ca în timpul anului universitar, la care se adaugă energia electrică la tarifele corespunzătoare pieţei (cu contractul de practică care atestă efectuarea practicii în Timişoara şi perioada aferentă).
  • Pentru studenţii UMFVBT, care rămân pe perioada verii cu contracte de muncă şi pentru rezidenţii cazaţi şi în timpul anului universitar, tariful va fi cel nesubvenţionat din timpul anului universitar, la care se adaugă energia electrică la tarifele corespunzătoare pieţei.

CAZAREA STUDENTILOR ÎN CĂMINUL 1-2 SE FACE ÎN PERIOADA 15.07. – 18.07.2024, ÎN BAZA CERERII PARAFATE DE CĂTRE ADMINISTRATORUL CĂMINULUI ÎN CARE AU LOCUIT ÎN ANUL UNIV. 2023-2024.