Contactează-ne

Adresa: Bd. Revoluției din 1989, nr. 9, Timișoara
Telefon: 0744356180
E-mail: porojan.sorin@umft.ro

Colectivul catedrei universitare

Şef catedră universitară

📲 Telefon: 0744356180

📧 Email: porojan.sorin@umft.ro

📃 Curriculum vitae

         

Membri

📲 Telefon: 0745517958

📧 Email: bolos.adrian@umft.ro

📃 Curriculum vitae

       

Prezentare generală

            Învăţământul de tehnică dentară în universitatea noastră datează din anul 1993, an în care a luat fiinţă Colegiul de Tehnică Dentară, în cadrul Facultăţii de Medicină Dentară. Disciplina de Reabilitare Orală a fost înfiinţată în anul 1995. Primul titular al disciplinei de Reabilitare Orală din cadrul Colegiului de Tehnică Dentară a fost d-nul Prof. Univ. dr. Matekovits Gheorghe, iar din anul 2013 șef de disciplină este Conf. Univ. Dr. Porojan Sorin.

           Deşi o disciplină tânără, încă de la început s-a încercat aducerea disciplinei din punct de vedere al dotării, calităţii predării, cercetării, precum şi al exigenţelor profesionale la un nivel academic cât mai ridicat, corespunzător cerinţelor actuale interne şi internaţionale.

            În prezent, în cadrul Disciplinei Reabilitare Orală (Tehnică Dentară) se predau următoarele materii, la anul III al studenților de la Programul de studii Tehnică Dentară: Aspecte tehnologice în reabilitarea orală. Practică de specialitate și Pregătirea lucrării de licență.