Taylor and Francis și Enformation îți oferă ACCES GRATUIT la revistele din domeniul aferent instituției tale.
Perioada de desfășurare: 27.03.2018 – 30.04.2018.
Instituțiile beneficiare: vezi lista de instituții și colecțiile disponibile prin trial pe site: https://www.e-nformation.ro/wp-content/uploads/2018/03/lista-institutii-cu-acces-gratuit.pdf
Modalitate de acces: pe bază de IP instituțional
Link de acces: https://www.tandfonline.com/

Taylor & Francis Library, oferă acces online la peste 1,800 de reviste care conectează utilizatorii la activitatea de cercetare inovatoare și îi ține la curent cu ultimele informații în diverse domenii de activitate!
1,180 de titluri sunt indexate în Thomson Reuters’ Citation Indexes/Web of Science. 90 de titluri au fost clasate în top zece în categoria lor de subiect! Accesul la publicațiile Taylor & Francis este dovedit a avea un impact enorm asupra comunităților academice care favorizează cercetarea, dezvoltarea și inovarea!

  • Peste 2.400 de autori români au publicat în revistele Taylor & Francis între anii 2010 și 2015;
  • Autorii români sunt prezenți cu articole în 379 reviste Taylor & Francis!
  • În cel mai recent sondaj academic Taylor & Francis, peste 85% din persoane din mediul academic au declarat că jurnalele Taylor & Francis sunt utile în cercetarea actuală, dar și pentru activități de cercetare de fond sau de inspirație pentru publicațiile viitoare.
  • Top 5 articole cele mai descărcate de autorii români de pe platforma Taylor & Francis fac parte din următoarele reviste: Applied Economics, Analytical Letters, Journalism Studies, Educational Studies, Ethnic and Racial Studies.