Ambasada Statelor Unite în România, alături de Consiliile Americane pentru Educație Internațională, invită studenții români cu vârsta cuprinsă între 18-27 de ani să candideze la cea de-a patra ediție a Kennedy Academy for Students. Programul Kennedy Academy for Students este structurat în jurul subiectelor de democrație, educație civică și participare activă în comunitate și va avea loc între 14-18 Decembrie 2022 în București.
 

Acest program își propune să ofere unui număr de 15 participanți șansa de a învăța despre leadership și implicare civică în România în sectorul ONG din România, să își îmbunătățească nivelul de comunicare în engleză și să învețe despre valori democratice pe care le vor putea folosi pentru a fi activi în sfera civică.  Participarea la acest eveniment de gratuită, urmând ca cei 15 tineri să fie selectați printr-un proces de aplicație online. În cadrul programului, studenții vor avea parte de workshop-uri, ateliere și vizite instituționale.  

Competiția este deschisă studenților, masteranzilor și doctoranzilor care îndeplinesc cumulativ condițiile care se regăsesc în comunicatul de presă atașat.
 
Cei interesați se pot înscrie online până pe data de 6 Noiembrie 2022, completând formularul disponibil aici. https://forms.office.com/r/LCzmHHi58k
 

Mai multe informații despre proiect pot fi găsite pe site-ul si pe paginile noastre de Social Media.

Programul Kennedy Academy for Students este un program sponsorizat de U.S. Embassy Bucharest și implementat de American Councils for International Education Romania.