Un nou roman marca Veronica Balaj, lansat la UMFVBT!

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara și Editura „Victor Babeş” au lansat un nou roman semnat de scriitoarea Veronica Balaj. „Rotirea neamurilor” este cel de al treilea volum al autoarei lansat la UMFVBT, după romanele „Cina Lupilor” și „Amiază nevindecată”, această apariție editorială fiind o contribuție a universității noastre la amplul program din cadrul manifestărilor Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023.

Evenimentul a avut loc în data de 14 martie 2023, la ora 17.00, în Amfiteatrul Pius Brînzeu (Sala Senatului) al Universității de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara din Piaţa Eftimie Murgu nr. 2, fiind moderat de Prof. univ. Emerit Dr. Dan V. Poenaru, director general al Editurii Victor Babeș. Cunoscuții critici literari Cornel Ungureanu și Claudiu T. Arieșan, scriitorul Ion Marin Almăjan și reputatul chirurg Paul Purea au fost oaspeții de seamă ai evenimentului care au vorbit despre roman, autoare și întreaga sa operă literară.

Jurnalistă, poetă, prozatoare și membră a Uniunii Scriitorilor din România, Veronica Balaj și-a lansat cărţile prin mai toate capitalele europene, dar şi la New York şi Montreal.

Scriitoarea a publicat peste 30 de volume, fiind, totodată, membră a Asociaţiei Scriitorilor de Limbă Română din Canada, a Asociaţiei „Aut Pro Rom” din Austria, a Asociaţiei Internaţionale „Athanor” din Roma, membră a Academiei Româno-Americane și membră a Academiei „Citta di Roma”.