Societatea Studenților în Medicină din Timișoara (SSMT), are deosebita onoare și plăcere de a vă invita la cel de-al 19-lea Congres Internațional pentru Studenți și Tineri Medici – ”MEDIS Timișoara 2016”. Este un eveniment organizat de mai bine de 20 ani, el fiind cunoscut sub diferite denumiri, dar începând cu anul 1997 și-a schimbat numele în ”MEDIS Timișoara”. Datorită succesului pe care l-a câștigat de-a lungul timpului, printre studenții mediciniști, s-a luat hotărârea de a lărgi sfera de activitate a acestuia, astfel dând posibilitatea atât tinerilor rezidenți să participe, cât și persoanelor interesate din țările învecinate.

Anul acesta, este momentul să întărim legăturile stabilite, în timp, cu participanții noștri străini, care își doresc să prezinte lucrările lor în cadrul acestuia, de aceea limba oficială a congresului va fi Limba Engleză. În cadrul ”MEDIS Timișoara 2016”, participanții vor avea ocazia de a-și prezenta lucrările lor științifice, de a face schimb de idei cu alții, de a-și face noi prieteni, și nu în ultimul rând vor putea vizita Timișoara, unul dintre cele mai frumoase orașe ale României.

Comitetul de Organizare se va strădui, din răsputeri, să creeze un program cât mai complex, variat și extraordinar de interesant. Anul acesta, participanții își vor putea prezenta lucrările științifice la una dintre următoarele secțiuni:

  • Preclinic
  • Cazuri Clinice
  • Medicină Internă
  • Chirurgie
  • Postere

Suntem foarte mândri și nerăbdători să vă urăm bun venit anul acesta, în perioada 3 martie – 6 martie, să luați parte la cea de-a 19 ediție a Congresului Internațional pentru Studenți și Tineri Medici ”MEDIS Timișoara 2016”. Din partea Comitetului de Organizare, vă promitem o experiență de neuitat în Timișoara/România.