Data de incheiere: 31 Decembrie 2019

 Accesul se face printr-un singur click de pe site-ul UMF Timisoara sau google:

 Accesul este pe baza de IP, ceea ce inseamna ca trebuie sa va conectati la internetul Universitatii.

ClinicalKey vă oferă acces dumneavoastra si institutiei din care faceti parte la conținutul medical și chirurgical actual al Elsevier, incluzand:

 

1,400+ Pagini cu Subiecte           Peste 1400 de Pagini cu Subiecte noi care oferă o prezentare concisă despre condițiile de boală. Fiecare pagină de subiect include link-uri către mai multe răspunsuri în profunzime, inclusiv conținutul specific de specialitate și accesul la informațiile legate de medicatie. 
Carti Principalele cărți medicale și chirurgicale de pe piață – mai mult de 1100 de cărți 
Jurnale cu text complet Jurnale de top din Elsevier, inclusiv fișierele din 2007. (mai mult de 650 de reviste) 
Articole de revizuire clinice Articole de revizuire clinică medicală și chirurgicală din seria Clinici. 
850+ monografii pentru prima consultație Sursă de încredere pentru clinicieni pentru a găsi răspunsuri clinice succinte pentru a ajuta la luarea deciziilor clinice la punctul de îngrijire. 
Proceduri de consult Aceste module video oferă instrucțiuni procedurale pas cu pas ca o modalitate de a ajuta utilizatorii să învețe o tehnică sau să reînvie abilitățile. (mai mult de 300 de videoclipuri) 
Videoclipuri medicale si chirurgicale Videoclipuri de înaltă calitate care acoperă proceduri de specialități medicale și chirurgicale. (mai mult de 40.000 de videoclipuri) 
Imagini Imaginile pot fi adăugate in prezentari prin contul utilizatorului. (mai mult de 4 milioane de imagini, grafice, tabele) 
2,900+ Monografii de medicamente Mai mult de 2,900 de monografii de medicamente de la Aur la Standard, indexate zilnic. 
Rezumate MEDLINE Toate rezumatele MEDLINE sunt preluate zilnic de la Biblioteca Națională de Medicină, îmbogățite semantic și integrate perfect în rezultatele de căutare ClinicalKey. 
4,500+ Instructiuni Practice Instrucțiuni de practică din reviste, agenții profesionale și guvernamentale și rezumate de la Serviciul național de orientare. 
Informatii clinice de testare Toate informațiile din Clinical trial de la clintrials.gov pot fi căutate pe ClinicalKey 
15,000+ Formulare de educare pentru pacienti Formularele de educație pentru pacienți pot fi personalizate cu informații de contact ale furnizorului de îngrijire și adaptate pentru fiecare pacient cu instrucțiuni speciale. Majoritatea materialelor sunt disponibile în spaniolă și engleză