În atenţia membrilor sindicatului ”Hipocrate”

Bilete de vacanță mai ieftine pentru membrii Sindicatului Hipocrate din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” Timișoara

Dragi colegi,

Începând cu această lună, am reușit să parafăm un parteneriat cu Agenția de turism Aerotravel, unul dintre cei mai importanți tur-operatori din România.

Prin intermediul acestui parteneriat, așa cum veți putea observa lecturând materialul pus pe site în cooperare cu conducerea Aerotravel Timișoara, toți membrii Sindicatului Hipocrate vor beneficia de o serie de reduceri importante la pachetele turistice pe care le vor achiziționa în sezonul de vacanță, care stă să înceapă!

În perioada imediat următoare vă vom oferi și alte vești bune legate de alte noi parteneriate care vor fi în măsură să le ofere membrilor noștri de sindicat facilități și oportunități cu tematică socială.

Adrian Marcu,
Președinte Sindicatului ,,Hipocrate” UMF ,,Victor Babeș” Timișoara

Cadrele didactice care nu sunt membri ai Sindicatului ,, Hipocrate” și care doresc să devină, în viitorul apropiat membri, ne pot contacta la numărul de telefon: 0722 282 934 sau pe adresa de e-mail : adi_umft@yahoo.com