Sharing the Diversity, the University in a Plate: NIGERIA!

Sharing the Diversity, the University in a Plate este tema de anul acesta a Cercului de Antropologie Culturală al Universității de Medicină ( A.C.U.M.). Alături de Compartimentul de consiliere a studenților mediciniști și de un grup de studenți de la Facultatea de Nutriție și Dietetică, A.C.U.M. organizează o serie de evenimente culturale cu implicarea tuturor naționalităților care studiază la UMFT ”Victor Babeș”. Vom sărbători pe rând, 35 de țări, inclusiv România, bineînțeles. Din dorința de a ne cunoaște mai bine unii pe ceilalți, invităm întreaga comunitate academică la întâlnirile ce ne vor aduce ”în aceeași farfurie”. Cu toții cunoaștem deja faptul că statul la masă îi unește într-o formulă identitară pe cei strânși în jurul aceleiași mese.

How to do: No Borders

Povestim, cântăm, dansăm, gătim! Aducem o lume întreagă la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” prin studenții ei, studenți pentru care și universitatea este, neîndoielnic, pentru o vreme, ”acasă”. Prima seară: Nigeria. O seara magică la poalele Zuma Rock!

Organizatori: Chinyere Onwubiko, studentă MG, anul II & Sebastian Catană, student anul I, Nutriție și Dietetică Coordonator: Ș.l. dr. Gabriela-Mariana Luca