Stimata doamna/domnule profesor,
 
Avem deosebita placere de a va invita  la Seminarul International de Biomateriale si Medicina Regenerativa BioReMed 2017, care se va desfasura in perioada 5-7 Octombrie 2017, laTimisoara.
 
Conferinta va fi organizata de catre Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes Timisoara, Facultatea de Medicina Dentara, in parteneriat cu Societatea Romana de Biomateriale.
 
Considerand ca interdisciplinaritatea este calea spre evolutie, am incercat sa unim cercetatori din domeniul biomaterialelor si ingineria tisulara, cu clinicieni din diferite arii de expertiza (medicina dentara, ortopedie, neurochirurgie, oftalmologie, chirurgie cardiovasculara, chirurgie generala si estetica, recuperare medicala) precum si din stiinta farmaceutica.
 
 
Scopul acestui eveniment este de a aduce imbunatatiri atat in medicina actuala, cat si in medicina viitorului, de aceea sunteti invitat/a sa participati la dezbateri asupra trecerii biomaterialelor si ingineriei tisulare in practica clinica, de zi cu zi.
 
In speranta ca puteti include aceasta manifestare in programul Dumneavoastra incarcat si ne veti onora cu prezenta si contributia Dumneavoastra stiintifica, Va steptam la Conferinta!
 
Pentru detalii Va rugam sa accesati site-ul