Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara a organizat miercuri, 29 mai 2024, la ora 19.00, spectacolul de teatru „Omul din cerc”, parte din programul acțiuni culturale@UMFT.

„Omul din cerc” (work in progress) de Matei Vișniec a fost un spectacol modular care a abordat, cu umor și subtilitate, teme precum alienarea, singurătatea și angoasele omului contemporan, dar și absurdul care se poate infiltra în viețile noastre. Coordonarea artistică a fost realizată de conf. dr. Daniela Șilindean, iar studenții care au interpretat piesa au fost: Amalia Cîndrea (IT), Paul Mihai Dascălu (RO), Ana-Maria Dumitru (RO), Farah Essetti (TN), Adonis-Petru Hoca (RO), Anna Maria Manolikaki (GR), Anna Reich (DE) și Andrei Semen (RO).

Spectacolul a fost primit cu entuziasm de public, care a apreciat atât mesajul profund al piesei, cât și talentul și dedicarea tinerilor actori. Aceasta a fost o ocazie specială pentru studenți de a-și demonstra abilitățile artistice și de a contribui la viața culturală a universității.