wfumb2021.com

 

The 18th World Federation for Ultrasound in Medicine and Biology Congress
WFUMB 2021

The 33rd Congress of European Federation of Societies for Ultrasound in Medicine and Biology
EUROSON 2021

The 24th National Conference of The Romanian Society of Ultrasoundin Medicine and Biology
SRUMB 2021

––––––

Dragi colegi,

Este o deosebită onoare pentru Timișoara și România să găzduiască în 2021 Congresul Mondial de Ultrasonografie (WFUMB 2021).

Timp de patru zile, între 26-29 mai 2021, Timișoara va fi capitala mondială de ecografie.

Această întâlnire va oferi medicilor din toate specialitățile, oportunitatea de a se întâlni, a discuta și de a se familiariza cu tendințele actuale în ecografie, cu cele mai recente dezvoltări tehnologice, descoperiri industriale și ghiduri în ultrasonografie.

WFUMB 2021 va menține tradiția unui program echilibrat, incluzând o serie de cursuri postuniversitare concentrat pe diverse domenii din ultrasonografie și va aduce, de asemenea cele mai noi informații în domeniul ultrasonografiei diagnostice și intervenționale.

Comitetul local de organizare și Societatea românească de Ultrasonografie (SRUMB) sunt încântați să vă fie gazde și vă invită să vă alăturați acestui eveniment, pentru a explora frumusețea Timișoarei denumită și „Mica Vienă” sau „ Orașul Florilor” și de a vă bucura de evenimentele sociale  care vor fi pregătite pentru această întâlnire precum și  pentru a descoperi ospitalitatea românească.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în Timișoara în 2021.

 

Prof. Univ. Dr. Ioan Sporea
Președintele congresului