Consilierea se adresează studenţilor, medicilor rezidenţi şi doctoranzilor străini ai UMFT. Misiunea sa este facilitarea acomodării acestora într-un spaţiu nou şi o cultură nouă, pe întreaga perioadă a studiilor, prin următoarele activităţi:

  • Oferirea de informaţii practice legate de organizare şi acomodare;
  • Medierea problemelor dintre studenţi şi universitate;
  • Consiliere în domeniul profesional în legătură cu orientarea în carieră, recunoaşterea internaţională şi examenele de competenţă.
  • Consiliere în vederea elaborării planului de dezvoltare a carierei;
  • Informarea privind oferta educațională referitoare la studiile universitare/postuniversitare disponibile în UMFT; alegerea oportunităţilor educaţionale;
  • Dezvoltarea abilităților de management personal (branding personal, time management etc);
  • Asistență în realizarea instrumentelor de căutare a unui loc de muncă: portofoliu de angajare, scrisoare de motivație; târguri de joburi, de voluntariat și networking cu angajatorii, prezentări de companii.
  • Pregătire în vederea prezentării la un interviu de selecție pentru un loc de muncă
  • Informații despre pașii de urmat în vederea reintergrării studenților străini în universitate

Pentru programarea la o ședință de consiliere individuală te rugăm să ne transmiți un e-mail la adresa isco@umft.ro; toate discuțiile în cadrul ședintelor de consiliere sunt confidențiale iar informațiile cu datele personale sunt protejate de normele GDPR.  Serviciile oferite de departamentul CCOC sunt  gratuite pentru studenții straini ai UMFT.

As. Univ. Dr. Nilima Rajpal Kundnani, Ph.D.
Medic specialist pediatrie și medicină de familie

 

Consilier studenţi străini
Adresa: P-ţa Eftimie Murgu, Nr. 2,  cǎmin 1-2, camera Nr. 45

e-mail: isco@umft.ro Telefon: +40749031206
Facebook: International Student Counselor office – ISCO

Întâlnire studenți-consilier

Întâlnire studenți-consilier!
Studenți la medicină – secția franceză anul I
18 Decembrie 2023

O întâlnire condusă de Asist. Prof. Cons. Dr. Nilima Rajpal Kundnani, consilier in învățământ – studentii străini,  cu scopul de a înțelege nevoile și problemele noilor noștri studenți și pentru a găsi soluții adaptate pentru ei, pentru a-i ajuta să se integreze ușor și pentru a avea o fază de tranziție lină. De asemenea, pentru a obține feedback cu privire la primele luni la universitatea noastră.